ZHENJIANG IDEAL OPTICAL CO., LTD.

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • YouTube
side_banner

blogg

Hvordan bli vant til progressive linser?

Hvordan bli vant tilprogressive linser?

Et enkelt par briller løser både nær- og fjernsynsproblemer.

Når folk går inn i middelalderen og alderdommen, begynner ciliærmuskelen i øyet å avta, og mangler elastisitet, noe som forårsaker vanskeligheter med å danne en passende krumning når man ser på nærliggende gjenstander.Dette reduserer brytningen av innkommende lys, noe som fører til fokuseringsutfordringer.

Tidligere var løsningen å ha to par briller: en for avstand og en for lesing, som ble vekslet etter behov. Denne praksisen er imidlertid tungvint og hyppige bytter kan føre til tretthet i øynene.

https://www.zjideallens.com/elevate-your-vision-with-the-innovative-134-progressive-lenses-featuring-photochromic-product/

Hvordan kan dette problemet løses?IDEAL OPTISKintrodusererprogressive multifokale linser, et enkelt par briller som adresserer både nær- og fjernsyn, og løser dette problemet effektivt!

IDEALE OPTISKEprogressive multifokale linser har en endring i linsestyrken langs den sentrale visuelle kanalen, og legger til nær linsestyrke for å imøtekomme forskjellige avstander. Denne designen reduserer eller kompenserer for behovet for å justere fokus, og gir et kontinuerlig og klart syn for nære, middels og lange avstander.

progressive multifokale linser

Linsene har tre primære soner: "avstandssonen" øverst for fjernsyn, "nærsonen" nederst for lesing, og en "progressiv sone" i mellom, jevn overgang mellom de to, som også gir klart syn på mellomavstander.

Disse brillene ser ikke annerledes ut enn vanlige linser, men gir klart syn på alle avstander, derav kallenavnet "zoombriller".

De er spesielt egnet for personer over 40,som leger, advokater, forfattere, lærere, forskere og regnskapsførere, som ofte bruker øynene.

På grunn av det høye tekniske innholdet avIDEAL OPTISK progressivemultifokale briller og de strenge kravene til monteringsdata, er nøyaktig måling avgjørende for komforten. Unøyaktige data kan føre til ubehag, svimmelhet og uklart nærsyn.

Derfor er det viktig å få en profesjonell optiker til å måle og tilpasse disse brillene nøyaktig for å unngå potensielle problemer.


Innleggstid: Apr-03-2024