ZHENJIANG IDEAL OPTICAL CO., LTD.

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • YouTube
side_banner

blogg

Hva er fordelene med fotokromatiske linser?

Omfavn sommeren med sikkerhet og stil: fordelene medAnti-blått lys fotokromatiske linser

 Når sommeren nærmer seg, her er grunnene til å anbefale anti-blått lysfotokromatiske linser:

 På slutten av våren og begynnelsen av sommeren, selv om naturen er behagelig og egnet for utflukter, forblir sollyset varmt og blendende, og de ultrafiolette strålene er fortsatt sterke. Hvorfor er UV-strålingen mer skadelig om sommeren? Fordi været er klart, er skyene tynne, og UV-strålingen er veldig intens.

blått lys

 Trenger å redusere sollys blending

Visuell klarhet er avgjørende under utendørsaktiviteter. Blending er et vanlig problem for vanlige briller. Det er forårsaket av sterkt sollys som reflekteres fra veier, vann, snø eller andre reflekterende overflater. Blending kan forårsake ubehag og følsomhet for lys, redusere kontrast i synet, påvirke fokus og syn, og til og med føre til midlertidig eller permanent øyeskade.

Trenger å beskytte mot synskader

Langbølget ultrafiolett lys fra solen kan skade øynene, forårsake øyetretthet, betennelse og synsproblemer. Uten tilstrekkelig beskyttelse kan langvarig eksponering for sollys føre til midlertidige øyesykdommer som fotokeratitt og fotokonjunktivitt.

Blokker skadelig blått lys og reduser øyetretthet

I den digitale tidsalderen utsetter langvarig eksponering for LED-lyskilder og elektroniske enheter oss for skadelig blått lys. Blått lys med høy energi har en kort bølgelengde som kan penetrere linsen direkte til makulaen i øyet, noe som fører til makuladegenerasjon, forårsaker tørre og såre øyne, noe som kan føre til tørre øyne-syndrom og synsforringelse. Epidemiologiske studier på kronisk eksponering for blått lys har vist en sterk sammenheng mellom utendørsaktiviteter (eksponering for sollys) og tidlige endringer i AMD (Aldersrelatert makuladegenerasjon).

øyesykdom

IDEALE anti-blått lys fotokromatiske linserløse problemene med lysendringer innendørs og utendørs!

Bekvemmelighet: Eliminerer bryet med å bytte briller når du beveger deg mellom innendørs og utendørs.

Komfort: Justerer automatisk lyset som kommer inn i øynene.

Beskyttelse: Gir UV-beskyttelse og blokkerer skadelig blått lys.

Korreksjon: Korrigerer synet og gir klart syn.

 

IDEALE anti-blått lys fotokromatiske linser

Raskere fargeendring og falming, med jevn farge.


Innleggstid: 26. april 2024